Locatie en data

De locatie is het fijne Restaurant Oost, Andreas Bonnstraat 44-46. Dat is zo ongeveer naast het Oosterpark en het OLVG Oost.

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten. Ideaal gesproken start je als je zwanger bent met bijeenkomst 1, als je net moeder bent kom je naar bijeenkomst 2 en ergens voordat je weer aan het werk gaat kom je naar bijeenkomst 3. Maar dit is geen halszaak. Dus als prille moeder ben je ook welkom bij bijeenkomst 1 en als zwangere kun je alle drie de bijeenkomsten volgen.

Bijeenkomst 1 is op vrijdag 7 juni, inloop 10.45u, start 11.00u tot uiterlijk 13.00u. De inhoud is over o.a. het omgaan met de verschillende emoties die bij een zwangerschap kunnen spelen, we maken een psychisch bevalplan en een plan voor je kraamtijd en kraamvisite. Je leert over het effect van hormonen en het effect van weinig slaap. Je leert over hechting en je wordt geholpen in “hoe doe ik het goed genoeg”, want perfectionisme leidt voor niemand tot iets goeds. Laat je me even weten dat je komt middels onderstaand formulier?

Bijeenkomst 2 is op vrijdag 10 mei inloop 10.45u, start 11.00u tot uiterlijk 13.00u. De inhoud is o.a. over alle onzekerheid m.b.t. het huilen, slapen, eten van je baby en hoe daarmee om te gaan. We hebben het over het effect van het krijgen van een kind op je partnerrelatie. Je leert elkaar beter/anders kennen en we hebben het over (wanneer weer) seks. Laat je me even weten dat je komt middels onderstaand formulier?

Bijeenkomst 3 is op vrijdag 24 mei inloop 10.45u, start 11.00u tot uiterlijk 13.00u. De inhoud is hoe houd je jezelf in balans als je weer aan het werk gaat en wat is handig om te weten om je kind te laten ontwikkelen tot een zo gelukkig als mogelijke volwassene.

Laat je me even weten dat je komt middels onderstaand formulier?

Contact

Naam(Required)
E-mailadres(Required)
Als je nog iets wilt zeggen of vragen dan kan je daarvoor dit veld gebruiken
This field is for validation purposes and should be left unchanged.